ترامپ: قطر خیلی به آمریکا در خصوص پرونده ایران کمک کرد سردار سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا تاثیری بر ملت ایران ندارد وزارت خارجه زمان نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی را اعلام کرد مجمع تشخیص با پالرمو به‌صورت مشروط موافقت کرد رهبر انقلاب: مشکل اصلی زورگویان غربی نفی تمدن باطل آن‌ها از طرف جمهوری اسلامی است امیر قطر در دیدار با ترامپ: خواهان برقراری صلح هستیم دیدار هیئت رژیم صهیونیستی با نمایندگان آمریکا در دوحه پاپ لئو: تمام تلاش خود را برای تحقق صلح جهانی به کار خواهم گرفت | معرفی واتیکان به‌عنوان میانجی درگیری‌های جهانی شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر درپی حملات رژیم صهیونیستی | شمار کل شهدا به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت تمام‌قد ریاض از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵ شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب قالیباف: حرف‌های دیشب ترامپ نشان داد که او در توهم به‌سر می‌برد | ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست + فیلم رهبر کره‌شمالی بر تقویت توان نظامی کشورش بر پایه پهپادها تأکید کرد واکنش عراقچی به اظهارات شب گذشته ترامپ + فیلم توضیحات عراقچی درباره آخرین اخبار مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا + فیلم وزیر نفت: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، تثبیت مواضع و امید به توافق سخنگوی دولت خطاب به ترامپ: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست + فیلم ترامپ و جولانی دیدار کردند + تصاویر رئیس کمیسیون مجلس: چرا باید ویلاهای استان مازندران همه برق داشته باشند اما برق کارخانه سیمان و واحدهای تولیدی قطع شود؟
سرخط خبرها

نماینده مجلس: آقای رئیسی؛ بازار ارز، مسکن و خودرو را کنترل کنید| تیم اقتصادی دولت نیازمند تغییر جدی است

  • کد خبر: ۱۴۴۱۹۶
  • ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۶
نماینده مجلس: آقای رئیسی؛ بازار ارز، مسکن و خودرو را کنترل کنید| تیم اقتصادی دولت نیازمند تغییر جدی است
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه تیم اقتصادی دولت نیازمند تغییر جدی است، گفت: بانک‌ها از اعطای تسهیلات تکلیفی، وام مسکن، فرزندآوری و وام‌های خرد طفره می‌روند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجواد حسینی‌کیا در نطق پیش از دستور در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۱۸ دی ماه) مجلس گفت: سلام و درود فراوان به ارواح طیبه شهدا و امام شهیدان، رزمندگان، جانبازان، مدافعان حرم، امنیت و سلامت و خصوصاً سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی که رمز جاودانگی نام و یاد او در اخلاص و گمنامی، مجاهدات، ولایتمداری، فداکاری و شهادت طلبی او است.

نماینده مردم سنقر در مجلس با بیان اینکه در ایام سومین سالگرد عمار انقلاب حضرت آیت‌الله مصباح یزدی هستیم که به روح بلندش درود می‌فرستیم، افزود: رهبری فرزانه انقلاب تکیه بر مردم را حلال مشکلات می‌دانند، دولت برای مردم در عین تحریم و خزانه خالی با یک اقدام جهادی کرونا را مهار کرد، برای عرضه اقتصاد و معیشت هم نیازمند یک اقدام این چنینی است.

وی اضافه کرد: آقای دکتر رئیسی؛ امروز چشمان پدران و مادران نگران به شما نظاره‌گر است که بدون مماشات با اخلالگران عرصه اقتصاد برخورد کنید؛ بازار ارز، مسکن و خودرو را کنترل کنید و دست دلالان را قطع کنید و نگذارید اشک‌های پدران و مادران مهربان برای آینده فرزندان جاری شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه با برنامه راهبردی نگذارید نخبگان به خارج از مرز‌ها بیاندیشند، ادامه داد: نگذارید عده‌ای قلیل موجب ناامیدی مردم شوند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: آقای رئیس‌جمهور؛ نگذارید سفره مردم کوچک شود و ثروت دلالان بادکنکی بزرگ شود. آقای رئیس جمهور تیم اقتصادی دولت نیازمند تغییر جدی است شما با مردم عهد و پیمان بسته اید نگذارید برای چند مدیر ناکارآمد و ناتوان مردم زیر چرخ اقتصاد مشکلات معیشتی له شوند.

وی در تذکر به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: اختصاص یک دستگاه ام آر آی به بیمارستان سنقر یکی از مطالبات به حق مردم عزیز و ولایت مدار آن دیار است؛ تامین پزشک متخصص یکی از نیاز‌های جدی این شهرستان است.

این نماینده مردم در مجلس در تذکر به وزیر اقتصاد، تصریح کرد: بانک‌ها از اعطای تسهیلات تکلیفی، وام مسکن، فرزندآوری و وام‌های خرد طفره می‌روند و موجب نارضایتی مردم شده اند، اقدام فوری جنابعالی را برای حل مشکل می‌طلبد به جد مردم از این وضعیتی که بانک‌ها ایجاد کرده‌اند ناراضی هستند نسبت به وثقایق بانکی بسیار سختگیرانه عمل می‌کنند.

حسینی کیا ادادمه داد: وزیر نیرو؛ تکمیل تصفیه خانه آب و فاضلاب سنقر و فارسینج در عین دستور و قول حضرتعالی هنوز تکمیل نشده است اقدام فوری می‌طلبد که این مطالبه به حق مردم به یک سرانجام مطلوبی برسد.

وی خطاب به وزیر ارتباطات گفت: بخش‌های از دهستان‌های کیونانات، آگاهان، گاورود، سراب، فارسینج، باوله، آباریک، سطر از آنتن دهی مناسب و اینترنت پرسرعت برخوردار نیستند قول دادید تا پایان سال مشکل را حل کنید، اما هنوز اتفاق خاصی نیفتاده است که چاره اندیشی فوری حضرتعالی را می‌خواهد و یک دستور جهادی برای یک اقدام مهمی که مطالبه به حق  مردم عزیز و ولایتمدار است.

حسینی کیا افزود: وزیر راه و شهرسازی؛ راه سنقر به پیستون که یک قتلگاه است، نیازمند تخصیص اعتبار بیشتر برای تکمیل فاز اول است؛ راه‌های روستایی خاکی سنقر که قصه پر غصه است با کندی پیش می‌رود، اقدام فوری حضرتعالی را می‌طلبد.

وی همچنین به وزیر ورزش و جوانان گفت: زیرساخت‌های ورزشی شهرستان سنقر نیازمند مرمت و تکمیل است، بار‌ها قول داده‌اید، ولی هزاران وعده خوبان یکی عمل نشود برای رضایتمندی جامعه ورزش اقدام جدی صورت دهید.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در پایان انتصاب سردار رادان به عنوان فرماندهی کل انتظامی کشور تبریک گفته و برای ایشان آرزوی موفقیت دارم همچنین برای سردار اشتری نیز آرزوی سلامتی و پیروزی دارم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->